Lokalencomité

Beste ouders

Elke afdeling, zowel jongens als meisjes, hebben hun eigen lokaal waar ze zich elke zondag kunnen uitleven. Wij met de leiding proberen er voor te zorgen dat uw zoon of dochter elke zondagavond thuis komt met nieuwe verhalen. Zonder deze lokalen zou dit dus niet mogelijk zijn. Net daarom doen we ons uiterste best om onze chirolokalen zo goed mogelijk te onderhouden en dus vooral proper te houden.

Hierbij zouden we jullie graag meer betrekken. Sinds de opening van Hoeve Vincent is er een lokalencomité opgericht. Dit lokalencomité bestaat uit oud-leiding en enkele ouders die vier maal per jaar samenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten overlopen we de afspraken rond het onderhoud van onze lokalen. We gaan ook rond in de lokalen om te zien of er zaken zijn die hersteld moeten worden, aan vervanging toe zijn … Het leukste aan dit lokalencomité is ons jaarlijks etentje aan het einde van het werkjaar.

Voel je je aangesproken of wil je wat meer informatie laat ons dan zeker en vast iets weten. Je kan ons altijd bereiken:


Groetjes
De leiding